Estrella Damm i la Costa Brava

Avui la marca de cervesa catalana Estrella Damm fundada l’any 1876 ha estrenat el seu anunci de l’estiu a la televisió. Dirigit per Isabel Coixet i amb la banda sonara composta per Herman Dune és dóna vida a una història d’amor estiuenc entre uns joves aprenents de cuiner en el Bulli de Ferran Adrià.

Després de dos darreres edicions rodant-lo a les Illes Balears: Formentera i Menorca. Aquesta història pren lloc a la Costa Brava, amb escenaris tant incomparables com les Ruines d’Empúries, la Casa de Gaudí a Cadaqués o el Monestir de Sant Pere de Rodes.

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada ha esta publicada en Altres, Comarques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari