Espècies per catalogar en terres gironines!

Nous disc dels Amics de les Arts

Espècies per catalogar és el nou disc dels Amics de les Arts

Avui Els Amics de les Arts estrenen el seu nou disc titulat “Espècies per catalogar”.  Aquest grup revelació del panorama musical català ja feia tres setmanes que ens n’anava fent boca amb petits avenços com el senzill Monsieur Costeau.

Avui ja comencen la seva promoció a través de la signatura de CD’s en diversos centres comercials de Barcelona, però no serà dins aquest pròxim dissabte 18 de febrer que vindran a Girona a les 7 de la tarda per signar exemplars del seu nou disc al MediaMarkt.

Tanmateix, no serà dins al mes que ve que els podrem veure actuar per casa nostra. Els dos únics concerts que tenen programats de moment en terres gironines són el 23 de març a la sala polivalent de Cassà de la Selva i el 22 d’abril a la plaça de Braus d’Olot.

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de música, Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari