Entrevista a la Plataforma Prou Camions a la N-II

Escenificació del Pessebre reivindicativa a BàscaraMalgrat ser un dels temes recurrents en els programes de campanyes de tots els partits polítics a les comarques gironines, la necessitat de trobar solucions a l’actual estat de la carretera N-II continua essent un tema pendent a l’agenda del Ministeri de Foment del govern Espanyol i un mal de cap per a la Conselleria d’Obres Públiques de la Generalitat. Alguns dels trams com el que passa per Massanet fa anys que es troba en unes obres que han quedat paralitzades i alguns dels municipis pels quals passa la carretera ja no poden aguantar més la pressió que suposa els trànsit pel centre de les seves poblacions.

 En aquest sentit, els veïns de Bàscara i de la zona s’han constituït recentment en la plataforma “Prou Camions a la N-II” que reivindica des d’una forta base de movilització social canvis sobre aquesta infraestructura. La seva portaveu, Eugènia Carbó ens explica alguns detalls de la seva campanya.

– Què ha portat els veïns de Bàscara a mobilitzar-se contra la N-II des de l’1 de febrer?

Després de la mort d’una veïna de Bàscara, la Pilar, d’uns 60 anys, un grup de joves del poble indignats un cop més per la pèrdua de la vida d’una persona propera, iniciaren un tall a la N-II el mateix dia del tràgic accident, tot incendiant pneumàtics i palets. El dia següent és mantingué el tall de la carretera pràcticament tot el dia. Bàscara inicià un moviment social amb l’objectiu de resoldre el problema de seguretat que tots patim al dia a dia. La Plataforma Prou camions N-II va sorgir espontàniament pocs dies després de la primera tallada, com a eina per organitzar-se, conèixer la voluntat de la gent, poder respondre a nom de tots als mitjans de comunicació i crear el ressó mediàtic necessari per donar a conèixer el nostre problema i proposta de solució, que és el problema de tots. Fa més de 40 anys que els polítics ens prometen solucions per la N-II. Falses promeses electorals.

– Quines mesures creieu que serien necessàries per millorar aquesta situació?

Els nostre objectiu és, primerament, aconseguir reduïr la sinistralitat de la N-II. Cal tenir en compte que passen per la N-II uns 30.000 vehicles diaris i la infraestructura ha quedat totalment obsoleta, sense vorals en molts trams, falta de senyalització, girs a l’esquerra altament perillosos, molts pedaços, travessant pobles, d’un sol carril per sentit essent l’entrada cap a Europa… Demanem (o exigim) el desviament immediat del trànsit pesant cap a l’AP-7. Tenim clar que la “culpa” de l’estat de la via i la seva perillositat no és dels camions i transportistes, sinó principalment d’una gestió ineficient per part del Govern Espanyol. Malgrat tot, aquesta solució ens sembla un primer pas necessari i viable per a aconseguir de forma immediata reduïr la sinistralitat de la via, mentre esperem la solució definitiva. Per altra banda, també exigim, si el tant anunciat desdoblament actualment sembla inviable, arreglar els punts negres de més sinistralitat de la N-II.

– Quina opinió teniu de la proposta que fa el govern de canviar les tarifes de l’AP-7 i prohibir la circulació dels camions de gran tonatge pel tram que va de Maçanet de la Selva a La Jonquera a partir del 19 d’Abril?

La prohibició de la circulació de camions per la N-II en el tram Maçanet de la Selva – La Jonquera ens sembla una primera millora per reduïr la sinistralitat de la via, és el que demanem. En relació al canvi de tarifes, nosaltres com a Plataforma no ens posicionem quines han de ser les mesures polítiques per aconseguir l’objectiu, tot i que podríem proposar possibles solucions. Entenem les queixes del sector hoteler i dels transportistes. Malgrat tot, creiem que són les empreses perjudicades les que han de reclamar els seus drets a les administracions i són aquestes últimes les que han de trobar la millor solució per tots. Nosaltres demanem seguretat viària i respecte per les vides humanes.

– Veieu justa que la solució passi, en part, per la subvenció d’una carretera de titularitat privada en el moment de retallades que estem patint tots plegats?

El pas de camions per l’AP-7, considerem que no hauria de repercutir als diners públics. Malgrat tot, actualment degut al conveni que es signà entre Abertis i Fomento pel tercer carril de l’AP-7, ja s’està destinant una part important de l’erari públic a indemnitzar l’empresa concessionària pels vehicles que deixen de passar per l’AP-7 degut a la crisi. Fent circular els camions per l’AP-7, s’incrementarà el nombre de vehicles que hi passen. Així doncs, finalment caldrà veure si la mesura resultarà ser una solució fins i tot beneficiosa pels comptes de la Generalitat, aconseguint reduïr la penalització que es paga a Abertis.

– Com penseu continuar la vostra reivindicació a partir d’aquesta data?

Espelmes contra els camions de la N-IINosaltres, de moment, i després de tantes falses promeses, ens mantenim escèptics. Anirem pas a pas.

No pararem les mobilitzacions fins que no deixin de passar camions per la N-II, sigui o no el dia 19 d’Abril. Seguirem amb els talls diaris de 9 a 10h del matí i amb les passejades pels passos de zebra a les tardes, com a mobilitzacions habituals. Tenim diverses activitats culturals pensades, que tirarem endavant. I seguirem pensant-ne de noves per si de cas.

Per altra banda, seguirem animant a nous municipis a aprovar la Moció i aconseguir adhesions al Manifest i suport d’entitats (fins ara n’hem rebut de grup del sindicat de mossos d’esquadra, bombers, iaioflautes…). Seguirem intentant potenciar noves mobilitzacions (com a Pont de Molins, que es sumaran als talls a la N-II). També gent d’altres municipis com Garrigàs, Palau de Santa Eulàlia, Orriols, Sant Mori, Calabuig… estan assistint amb regularitat a les mobilitzacions de Bàscara.

– Quin és el seguiment que han fet els mitjans de comunicació de la vostra reivindicació?

Estem molt agraïts als mitjans locals i al seguiment que han fet i van fent de les tallades i els nous aconteixements de la Plataforma i els veïns de Bàscara i rodalies. A nivell nacional i autonòmic, pensem, però, que en general hi ha hagut poc suport i seguiment.

Més informació:
Manifest i full de recollida de signatures
Al Twitter: @ProuN2
 

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Entrevistes, Notícies, Societat i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari