2ª edició del festival Fora de Temporada

La cultura a Girona és com la pluja per Sant Narcís, sempre mulla.

La segona edició del festival Fora de Temporada es celebra a Girona del 12 de novembre al 8 de desembre. Aquests festival és considerat l’off de Temporada Alta, una altra festa d’art tardorenc que s’organitza entre Salt i Girona també per aquestes dates.

Fora de Temporada neix al 2010 amb la voluntat de ser una plataforma per a joves artistes professionals, alhora que un punt de trobada entre artistes i públic. És un festival que exhibeix propostes de diferents disciplines escèniques en espais ben diferents de la ciutat on l’espectador no hi està acostumat.

Entre els objectius destaquen el de potenciar Girona com a referent del teatre o la captació de nous artistes emergents. Una singularitat del festival és el desig de cercar espais poc habituals per a les arts escèniques com podrien ser des d’una llibreria o un edifici d’interès cultural, fins a un carrer o un aparador.

Cada sessió comença a els 11.30h de la nit al bar-restaurant Els Jardins de la Mercè amb companyies emergents de disciplines artístiques i gèneres ben diferents. Destaquen les titelles, la comèdia, els cavarets o els monòlegs. Després d’aquesta bona dosi d’art s’obren noves actuacions d’altres companyies o joves artistes amb una durada no superior a 10 minuts.

 Una de les actuacions del Fora de Temporada 2010:

Quant a Pau Llosa

Té el cor dividit entre l’Empordà i Girona. Ha escrit com a redactor al setmanari digital Eldemà.cat i actualment publica articles d’opinió al setmanari l’Empordà. Aficionat a la poesia publica en els blocs de lospoetasvanapie.com i en Versos.cat. Estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona convida al lectors a beneficiar-se d'aquest i d'altres mitjans de comunicació lliure.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Art, Cultura, Esdeveniments, espectacles, Girona, Teatre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari