Sobre nosaltres

Què és Ciutat de Girona?

Pàgina web antiga

Aspecte antic de CiutatdeGirona.info

El portal Ciutat de Girona va començar l’any 2006 quan Internet encara no sabia què era un bloc ni les xarxes socials. La pàgina va tenir uns començaments humils: un estudiant en vacances d’estiu i ganes d’aprendre una mica sobre aquell nou món del HTML i del Dreamweaver, els continguts d’un treball de la ciutat fet feia temps i l’allotjament en un servidor gratuït d’aquells que t’omplien la pantalla de publicitat a totes bandes.

La idea va anar agafant cos a mesura que es van anar afegint continguts cada vegada més adreçats a tothom qui volgués visitar la ciutat. Es van introduir nous apartats com ara els museus, els esdeveniments anuals o alguna ruta pels principals monuments de la ciutat.

Què és el Bloc Ciutat de Girona?

El Bloc Ciutat de Girona vol ser una eina de comunicació eficaç per tal d’explicar-vos tot allò que creiem que pot ser del vostre interès. Pretenem divulgar i promocionar, a banda del patrimoni artístic i monumental que ha estat present des del primer moment del portal; els actes culturals, festivals, activitats d’oci, concursos i esdeveniments de tota mena que van sorgint al voltant de la ciutat.

No volem oblidar d’on venim i volem seguir aportant petits fragments de la història que ens permetin conèixer millor els origens de la ciutat. No obstant mirem cap al futur i volem créixer i donar a conèixer també tot allò que les comarques gironines poden oferir. Però el territori no és res sense les persones que l’habiten, i amb aquesta mirada humanista volem donar a conèixer també l’activitat que duen a terme les ONGs d’aquí.

Qui som?

En Xavier és bioquímic i es dedica a la recerca en el camp de la oncologia, tant mateix l’encant per la seva ciutat natal l’ha portat a ser impulsor i responsable de tot aquest projecte des dels seus origens.

L’Anna és estudiant universitària, col·laboradora d’aquest bloc i redactora del seu propi bloc What’s On Girona que tracta sobre els esdeveniments i la gastronomia de la ciutat i les comarques gironines.

La Lídia és dietista i nutricionista a Figueres, col·laboradora d’aquest bloc, escriu també a VadeTeca i en els seus articles ens parla sobre les propietats dels aliments i de les fires alimentàries.

L’Alejandra és llicenciada en Economia del Turisme. Mallorquina d’origen i viatgera incansable ha viscut a Itàlia, Regne Unit i Marroc. Actualment cursa el màster en Comunicació i Estudis Culturals a la Universitat de Girona.

En Pau és estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona, i un amant de la poesia amb el cor dividit entre Girona i l’Empordà. Col·labora com a redactor en el setmanari L’Empordà i en diversos blocs de poesia.

L’Aleix és també estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona. Nascut al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona d’on n’és un enamorat. En seu temps lliure, es dedica a les seves passions que són la història, l’esport i la política.

Com contactar amb nosaltres?

Correu electrònic: info(arroba)ciutatdegirona.info
Twitter: @ciutatdegirona
Pàgina del Facebook: Ciutat de Girona

Deixa un comentari