Campanya de recollida de sacs i mantes

Persones fent un taller

Un taller a la Sopa

Us faig arribar aquesta campanya de recollida de sacs de dormir i mantes del Consorci Centre d’Acolliment i Serveis Socials La Sopa.

Aprofito per recuperar l’entrevista que vam fer a la seva directora, Rosa Angelats, a mes de febrer d’aquest any; per tal de donar a conèixer quina era la situació de la pobresa a les comarques gironines i els plans d’ajuda i de reinserció que es duen a terme per tal d’evitar l’exclusió social de les persones afectades.

———————————————————————————————————-

Benvolguts amics i coneguts.

Des de L’Associació Traçant Camins, que treballa en donar recursos i companyia a les persones que estan en el Centre d’Acolliment La Sopa, us volem fer arribar una demanda de col·laboració.

Falta poc perquè arribi el fred i les condicions de les persones sense llar es tornen mes precàries del que ja són per si mateixes.

Necessitem mantes i sacs de dormir per tal que  l’hivern sigui un xic menys dur.

Comencem una recollida, fins el 15 de novembre, i tenim confiança que, entre tots, podem aconseguir-ne per aquest col·lectiu.

Com podem fer aquest donatiu:

  • Al Centre d’Acolliment La Sopa, que està obert tots els dies, caps de setmana i festius també.
  • Posant-se en contacte amb l’Associació que pot passar a recollir en un punt concret.

Gràcies per endavant.

Associació Traçant Camins
Teresa Castanys
Tel. 606248344
 
La Sopa
Plaça Lledoners, 1
Tel. 9722204250

“Gairebé tot el que faci serà insignificant, però és molt important que ho faci ”
Mahatma Gandhi

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Societat, Solidaritat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari