Com funcionen les coses…

Bé, després d’un llarg període de temps sense escriure res m’he tornat a animar a fer-ho. La primera entrada és modesta…

Recupero un vídeo que vaig veure fa temps en el que s’analitza la nostra societat de consum. Com aquesta produeix cada vegada més bens dels que podem consumir, quines són les estratègies que se segueixen per tal que això sigui viable (crear necessitats innecessaries, reduir els temps de vida útils dels aprells, etc.), i finalment quines són les conseqüències socials i ecològiques d’aquesta dinàmica.

He pensat que amb l’època que estem vivint és bo recordar aquests temes perquè pot ser un bon moment per replantejar cap a on va el nostre model productiu.

PD: És la versió original i completa en anglès (també se’n poden trobar algunes de traduïdes a altres llengües)

Escrit el 13/03/2011

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ecologia, Societat i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari