Concurs de fotografia “Girona, Temps de Flors 2011″

Girona, Temps de Flors

Girasols de l'exposició Girona, "Temps de Flors" de l'any 2010

Per a tots aquells que aquest any heu passejat per l’exposició de “Girona, Temps de Flors” i fet fotografies a les diferents composicions florals, no us podeu deixar perdre la oportunitat de participar al concurs de fotografia “Girona, Temps de Flors 2011″.

Aquest concurs s’ha organitzat com cada any per l’Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques (AGEF) en col·laboració amb l’Ajuntament.

La presentació de les fotografies ha de ser per internet i en format digital (JPEG), amb una grandària de 1024 x 768 píxels ja sigui vertical o horitzontal, una resolució mínima de 72 ppp, i es poden presentar un màxim de 3 propostes per participant. La data límit per a la seva presentació és el dia 13 de Juny.

El veredicte sortirà el dia 20 de Juny a la pàgina web de l’associació, i el lliurament dels 4 premis es durà a terme el dia 2 de Juliol a les 12 del migdia al Centre Cultural La Mercè.

Per veure més detalls sobre la participació consulteu les bases.

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada ha esta publicada en concursos, Esdeveniments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari