Pensadores per la pau

Pensadores per a la pau, aquest és el títol de les jornades organitzades per l’associació sense afany de lucre especialitzada en la resolució de conflictes – GREC, en les quals es tractarà sobre el paper de la dona en la construcció de la pau.

Cartell de Pensadores per a la pau

Cartell de Pensadores per a la pau

Aquestes jornades dedicades a la cultura, les arts i la mediació es duran a terme en dos dies (19 i 26 de Novembre) i comptaran amb diferents tallers pràctics enfocats al benestar del dia a dia i a la millora de la convivència en les comunitats de veïns.

Jornada de Re-crea't

Els perquès de Re-crea't

En la primera de les jornades obertes al públic general: Re-crea’t: Pensadores per a la pau, que tindrà lloc el dia 19 de Novembre, es tractaran les estratègies de millora personal a partir del cant del cor Àkan i dels tallers de cuina, pintura i moviment corporal dirigits per Iolanda Bustos (Restaurant la Calèndula), Mònica Aymerich (Gestora cultural) i Montse Barquín (Especialista en moviment creatiu i terapèutic) respectivament. La jornada conclourà amb una taula rodona moderada per la periodista Mima Garriga on es posaran en comú les experiències i opinions generades.

En la segona de les jornades que tindrà lloc el 26 de Novembre, Eines per a resoldre conflictes en la gestió de les comunitats, està destinada especialment a propietaris i adminitradors de finques que vulguin millorar en la gestió dels conflictes en aquest entorn. Es treballaran aspectes com la identificació dels conflictes, la mediació entre les parts així com les habilitats personals per a la intervenció. En la segona part de la jornada es treballaran a través de dinàmiques pràctiques els aspectes per millorar la convivència tractats.

Detalls
Lloc: Cambra de la Propietat Urbana de Girona
Dies: 19 i 26 de Novembre
Horari: de 10 a 14/15 hores
Preu: 25€ / 15€ (estudiants, aturats, socis GREC)
Més informació Re-crea’t i Eines per a resoldre conflictes en la gestió de les comunitats

Quant a Xavier Bofill

A aquest gironí que es dedica a la recerca, quan arriba el cap de setmana ho deixa tot, bata de laboratori i provetes, per anar a córrer, pujar cims del Pririneu o viatjar per les seves contrades. Així que amb el bloc de notes a la mà, em proposo fer-vos cinc cèntims de tot allò que crec que us pot interessar.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Esdeveniments, Societat, Solidaritat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari