Com arribar?

Amb avió:

L’aeroport Girona – Costa Brava es troba a 15 kilòmetres de la ciutat. Per arribar-hi la millor ruta és a través de la carretera nacional (N-II).

La companyia que opera més vols des de l’aeroport Girona-Costa Brava és Ryanair. Encara que també operen amb menys freqüència moltes altres companyies.

L’empresa d’autobusos SAGALÉS té horaris regulars que uneixen l’aeroport amb la ciutat (aproximadament un cada hora des de les 5 del matí fins les 22) o bé amb Barcelona.

També podeu trobar un servei de lloguer de cotxes o bé taxis que també us portaran fins a la ciutat a qualsevol hora.

Pels que accediu a l’aeroport amb cotxe hi ha dos pàrquings vigilats: el de AENA (més pròxim a l’aeroport però més car) i el Punt central (més econòmic però més allunyat).

Una altra opció per accedir a Girona pot ser l’aeroport Barcelona – El Prat. Tanmateix, aquest aeroport es troba a un centenar de kilòmetres.

Amb Tren:

Girona es parada de les línies de ferrocarrils internacionals que surten des de Madrid o València cap a París o Ginebra. Aquests dos enllaços, així com també altres línies provinents de Llevant, Andalusia, la cornisa cantàbrica i Galícia; es realitzen a través de Barcelona. Aproximadament, hi ha trens que uneixen la ciutat de Girona amb Barcelona des de les 6 del matí fins a 10 del vespre, en intervals de mitja hora o una hora. Hi ha dos modalitats de tren principals: el ràpid i confortable (Catalunya Exprés: 1h i 15min) i lent, més auster i amb parada a totes les estacions (Regional: 1 h i 30 min).

La estació de trens de Girona es troba al carrer de Barcelona, al costat de la plaça d’Espanya. (Telèfon: 972.20.70.93)

Per a més informació sobre els horaris consultar a Renfe.

Amb Autobús:

La estació d’autobusos de Girona es troba al costat de l’estació de trens (Telèfon: 972.21.23.19) Està ben comunicada amb totes les principals vil·les i ciutats de les comarques de la província. Disposa de bar, quiosc de premsa i altres serveis.